Alba G. Corral

coder — visualist — artivist

coder
visualist
artivist

Alba G Corral: «Vull descentralitzar l’art i la cultura»

category:

media

Published:

2021-09-08

Alba Corral és artista visual. Com ella explica, fa servir la programació com els seus pinzells. Originària de Madrid, va aterrar a La Ràpita primer per participar al festival Eufònic, on va tenir l’oportunitat de conèixer el poble, el Delta i la seua gent. Se’n va enamorar i fa uns anys que viu aquí, i els paratges naturals inspiren les seues obres: els animals, els colors, les platges, els arrossars… Reivindica la seua professió i també el paper de les dones darrere les pantalles. Com ella explica, fa doble activisme.

mas en :

Alba G Corral: «Vull descentralitzar l’art i la cultura»

Web designed by · Manoly Rubio Garcia ·