Alba G. Corral

coder — visualist — artivist

coder
visualist
artivist

Emergence en la Bianyal 2019

category:

general

Published:

2019-10-28

Estuve presentando la pieza Emergence en la Bianyal 2019. Aquí dejo el video resumen y algunas fotos!

_Alba G. Corral (Madrid, 1977). Emergence, (2017-2019) www.blog.albagcorral.com

Emergence és basa en el concepte d’art generatiu, en el qual l’artista és l’autor i el dissenyador de la idea i de les regles de producció, però no pas de l’execució final de l’obra. És a dir, no era una filmació, ni una obra tancada, sinó que cada vegada que entrava en funcionament tenia una resolució diferent.  Es podia visualitzar ininterrompudament i mai trobàvem el mateix resultat. Es tractava d’un sistema auto-organitzatiu que, partint del concepte d’emergència i de com l’observació de complexos patrons d’actuació poden sorgir a partir d’un gran nombre de petites interaccions simples, funcionava com un organisme amb vida pròpia. Va crear, en definitiva, un ecosistema artificial en el qual tots els elements es relacionaven i s’influïen, i que, a estones, buscava reminiscències dels frondosos entorns de la Vall Bianya i, en d’altres, a misteriosos fons marins. [Aquesta obra ha estat possible gràcies a la col·laboració amb el Festival Lluèrnia, a Olot. www.lluernia.cat ]

Web designed by · Manoly Rubio Garcia ·