Alba G. Corral

coder — visualist — artivist

coder
visualist
artivist

Nit a la Terra: Alba Corral

category:

media

Published:

2017-12-06

Nit a la Terra és la ”road sèrie” amb Barcelona com a protagonista. Cada setmana a betevé viatjarem per la ciutat i descobrirem els secrets que amaga Barcelona de nit. Ho farem amb el David Carabén, que traurà els secrets més íntims i personals de la vida dels convidats. Un mosaic de personatges del món de la cultura, d’alteregos, de biografies que no deixaran indiferents a ningú. Seran 26 nits les que passarem amb Carabén a través d’una conversació directa, relaxada, canalla, sense tabús. És l’instant on tot és possible. Això és ’Nit a la Terra’, i és que la nit és complicitat i somnis. La nit és confessa i sincera perquè, quan es fa fosc, la ciutat es despulla, com ho faran els nostres convidats. T’atreveixes a passar una ’Nit a la Terra’?

Aquesta nit ens visita una artista visual molt peculiar. Va néixer a Madrid l’any 1977 i es va establir a Barcelona fa 10 anys. Utilitza el codi de programació informàtica per crear imatges en temps real que donen lloc a paisatges abstractes i atmosferes plenes de sensibilitat i gust pel color.

Web designed by · Manoly Rubio Garcia ·