Alba G. Corral

coder — visualist — artivist

coder
visualist
artivist

Cooltura Sónar 17 #3 14-06-17

category:

2017
media

Published:

2017-06-29

tags

entrevista

Mujeres que tienen mucho que decir

Lucía Morales gran compañera y profesional, me hizo una entrevista los dias de Sónar. Pude hablar de lo que es We Are Europe, Processing, Visualistas, Sonar+D…. , de algoritmos y cyberfeminismo,  las muñecas espía… Quedó muy completa!

“Es respira nerviosisme i expectació a la Fira de montjuïc front la flamant presència de Björk; així com certa ilusió pel futur que s’endevina a l’horitzó pel contingut dels stands del Sónar+D i les ponències i conferències lligades a la faceta més tecnològica i acadèmica del festival. En aquesta càpsula ens endinsarem en l’imaginari de la musa islandesa, fent menció al seu DJ Set i a la conferència que donarà al Sónar+D.
També destacarem Creative Technologies Café, una ponència del dijous, a les 14.30, en la que participen els artistes digitals Tarik Barri i Alba G. Corral, i els estudis de creació audiovisual NONOTAK i Playmodes, oferint una mirada d’avantguarda de les arts visuals. Lucía Morales va tenir el plaer d’entrevistar a la madrilenya Alba G. Corral en motiu d’aquesta col·laboració. Juntes fan un recorregut per la carrera de l’artista, ara afincada a Barcelona, i parlen també de ciberfeminisme, de codis de programació, i marquen els imperdibles de l’Alba pel que fa a concerts, sets i activitats del festival.”
Fuente: http://coolturafm.com/coolturasonar17-3/

Cooltura

Web designed by · Manoly Rubio Garcia ·