Alba G. Corral

coder — visualist — artivist

Alba G. Corral

coder — visualist — artivist

coder
visualist
artivist

Proyecto Kevlar en Híbrido: video y entrevista

Published:

2011-03-03

[vimeo]http://vimeo.com/20556193[/vimeo]

Projecte Kevlar el nou projecte d’Alba G. Corral i Draft Lorenz.
Cada primer i tercer divendres de mes, SPA*HIBRIDOS ::

El Projecte Híbridos Live AV Streaming, proyectohibrido.org, és un espai per pensar i discutir noves possibilitats de producció i recerca en el camp de l’experimentació audiovisual contemporània. El Projecte Híbridos començarà les seves trobades al dia 18 de febrer de 2011, a les 20:00 h, amb la presentació del Projecte Kevlar, el nou projecte d’Alba G. Corral juntament amb draft Lorenz.

telenoika.net/​spa*med

Projecte Kevlar
errejebe.com/​projecte-kevlar/​

“Les nostres vides transcorren com una lluita incessant entre cervell i cor, una batalla contínua entre la fredor i la calidesa implícites en el sentiment i el raciocini.

Sobre aquest concepte treballen Alba G. Corral i Draft Lorenz (Alvaro Garcia) en aquest projecte audiovisual enfocat al directe.

Si la raó ens fes saber com actuar en tot moment no cometríem errors, però cometre’ls és el que humanitza les nostres vides i ens fa omplir d’emoció i fer que tinguin sentit.

Basat en l’experimentació i la improvisació en directe, la música i la imatge generada a temps real interactuen entre si en una actuació de 50 minuts en què, després del concepte del viatge com a fil conductor, tot pot passar. No és tan important on anem com el fet d’estar en moviment. ”

5588669608_701ce585ed_b

Leave a comment

Web designed by · Manoly Rubio Garcia ·