Alba G. Corral

coder — visualist — artivist

coder
visualist
artivist

2008_may_21_barcelona: DOMINGOS NIU

category:

general

Published:

2008-05-15

by Emilii Records _ slow & fun high quality music sessions

DIUMENGE 18 Maig _ de 18:00 a 22:00 h

NIKKA [dj] (Lovethechaos)
+ MIGUEL MARIN [dj] (Emilii Records)
+ ALBA G. CORRAL [visuals]

De novembre a juny tots els diumenges sessions eclèctiques de bona música per a crear un espai relaxat on el protagonisme és de la conversa, el so de qualitat i l’ambientació visual capitanejada per Alba G. Corral. La selecció de dj’s dominicals és un comisariat compartit entre els responsables del segell Emilii Records i el propi Niu. I aquest diumenge:

NIKKA: la revelació de l’underground barceloní. Per a qui no la conegui, aquesta dama d’aspecte fràgil i tímid és una gran artista. El seu so, retorçat, fosc, fort, es materialitza per fi en el seu primer disc en solitario ‘Isotopos’ (2008), publicat per Lovethechaos. Com a dj les seves seleccions són preciosites i li descobreixen a l’oïent música electrònica de calidad d’arreu del món. En aquesta ocasió, com en d’altres, la sessió de NIKKA s’acompanya acompaña dels sempre brillants i suggerents visuals d’ALBA G. CORRAL.

I el músic sevillà MIGUEL MARIN (aka ARBOL) també estarà present durant la tarda per a “jugar” e improvisar amb NIKKA i les seves seleccions. Qui sap: potser fins i tot es posen a fer un directe musical improvisat.

Ticket: GRATIS

[ + info ]

Leave a comment

Web designed by · Manoly Rubio Garcia ·